• img

LISIM BOPA Kanthi Kekuwatan lan Kinerja Konversi

LHA yaiku BOPA sing diprodhuksi ing proses peregangan simultan LISIM sing canggih.Film kasebut nduweni stabilitas dimensi lan isotropi fisik sing apik.


Detail Produk

Fitur keuntungan
✦ Isotropi termal lan fisik ✦ Distorsi minimal sawise retort
✦ Kekuwatan sing luar biasa lan tahan tusukan / impact ✦ Bisa ngemas produk sing abot, landhep utawa kaku kanthi keamanan kemasan sing apik banget
✦ Kurang sensitif marang kelembapan lan stabilitas dimensi sing apik kanggo panas ✦ Kinerja konversi sing apik, registrasi cetak sing akurat

Parameter produk

Ketebalan / μm Jembaré / mm Perawatan Retortability Printability
15,25 300-2100 korona siji/loro-lorone ≤135 ℃ ≤12 werna

Kabar: retortability lan printability gumantung ing lamination lan printing kahanan Processing pelanggan.

Perbandingan Kinerja Materi Eksternal Umum

Kinerja BOPP BOPET BOPA
Tahan Tusukan
Flex-crack Resistance ×
Ketahanan Dampak
Penghalang Gas ×
Kelembapan Barrier ×
Tahan Suhu Dhuwur
Resistance Suhu kurang ×

ala× normal△ cukup apik○ apik banget◎

Aplikasi

LHA bisa digunakake kanggo printing werna ing 12 werna (kalebu 12 werna), tas nggawe karo sealing width≤10 cm, lan packaging kepileh karo syarat pigura.Iku ora gampang kanggo warp lan curl sawise nggodhok lan suhu dhuwur masak ing 135 ℃.Kayata: kantong retort lan tutup cangkir kanthi pola sing alus, kemasan kanthi syarat kanggo presisi cetak lan kekuatan mekanik, pemrosesan ulang BOPA fungsional (BOPA kanthi lapisan PVDC digunakake kanggo kemasan panganan penghalang dhuwur).Bidang aplikasi kalebu tas kastanye, pitik panggang lan produk daging liyane, daging sapi, tahu garing lan panganan luang liyane, beras masak dhewe, jeli, anggur beras, beras, film tutup tahu, MRE (tas pangan cepet militer) tas panganan pet, tas beras sing apik banget, lsp.

Applications (1)
Applications (2)

FAQ

Tas Nggawe Dislokasi

Pola positif lan negatif ora bisa didadekake siji nalika pigura kudu didadekake siji, asil ing "gunting tutuk" jinis kesalahan miring.

Nimbulaké:

● Pengaruh "efek busur".

● panyerepan Kelembapan luwih serius ana ing nilon sawise proses printing.

● Film asli duwe pinggiran tipis lan dicithak kanthi nambah ketegangan.

Saran sing gegandhengan:

✔ Pay manungsa waé kanggo kontrol suhu lingkungan lan asor.

✔ Ing cilik saka pinggiran swinging, iku bakal ditangani miturut kahanan nyata produk, kayata printing ing pola pigura, ora kudu dipeksa kanggo nambah tension.

✔ Nampa draf pangeling, ngelingake para pelanggan supaya ora cocog karo pigura nalika ngrancang pola tas lan nyuda biaya.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita