• img

Xiamen Changsu Industrial Co., Ltd., diadegaké ing taun 2009, minangka produsen film lan pemasok film BOPA terkemuka internasional sing nggabungake R&D, manufaktur lan promosi pemasaran sing cerdas.Film fungsional, kayata film BOPA kasedhiya ing macem-macem bidang industri konsumen gedhe, kayata panganan, panggunaan saben dina, produk elektronik farmasi lan kendaraan energi anyar, lan liya-liyane. konsumsi ing syarat-syarat penak, panyimpenan lan nggunakake, nanging uga njamin kesehatan umum lan safety saka sandhangan, pangan, omah lan transportasi ing kabeh-babak.

Mbangun misi perusahaan,Bahan sing luwih apik, urip sing luwih apik, Changsu fokus ing riset lan aplikasi film fungsional lan teknologi inti.Saiki, Changsu wis nyadari produksi massal produk inti ing produk seri ULTRANY, produk seri Supamid, PHA kanggo Paket Li-baterei lan film BOPLA Biodegradable.Isi longkangan pasar materi film dhuwur-mburi lan terus kanggo mimpin inovasi teknologi lan pangembangan industri.

Ora mung inovasi Changsu ing teknologi lan produk tansah njaga posisi utama ing industri kasebut, nanging uga menangake Proyek Demonstrasi Pilot Manufaktur Intelligent Nasional, Proyek "Pabrik Ijo" Nasional lan wis dipilih minangka Juara Kahuripan Made in China.Iki minangka anggota China pisanan saka Inisiatif Simpen Pangan FAO lan terus menehi kontribusi kanggo nglindhungi lan ningkatake keamanan produk industri konsumen gedhe lan njamin keamanan pangan global.

Menapa malih, Xiamen Changsu mbayar manungsa waé dhuwur kanggo harmonious co-existence lan pembangunan terpadu antarane Enterprises lan wong, alam lan masyarakat.Sawise pirang-pirang taun pembangunan lan akumulasi, Xiamen Changsu wis mbentuk sistem manajemen budidaya sing unik lan duwe tim manajemen profesional lan tim riset.Ing mangsa ngarep, Xiamen Changsu bakal terus nyedhiyakake film fungsional sing luwih dhuwur kanggo manungsa liwat inovasi ilmiah lan teknologi, ngupayakake dadi warga perusahaan global sing apik banget, lan nggawe upaya tanpa wates kanggo nambah kualitas urip manungsa lan nggawe lingkungan ekologis sing apik. .

1 (2)

Tonggak sejarah

历程-修改版

mitra

4
6

Pameran

The 33rd International Exhibition on  Plastics and  Rubber Industries in Guangzhou-May. 23th, 2019

Pameran Internasional kaping 33 babagan Industri Plastik lan Karet ing Guangzhou-Mei.23, 2019

INDOPLAS in Indonesia-Step. 19-22th, 2018

INDOPLAS in Indonesia-Step.19-22, 2018

The 32nd International Exhibition on  Plastics and  Rubber Industries in Shanghai-Apr. 24-27th, 2018

Pameran Internasional kaping 32 babagan Industri Plastik lan Karet ing Shanghai-Apr.24-27, 2018