• img

Nilai Talent

We appreciate learning, laku lan inovasi.Nilai utama kita ditrapake kanggo kabeh wong ing perusahaan, lan kita yakin bakal sukses yen kita duwe ambisi sing padha.

Kualifikasi:resik-minded, hard-makarya, potensial-diduweni.

Prinsip pilihan: apa kanggo profesional utawa kanggo posisi managerial, kita milih dening asas sing Sejatine qualified kanggo proyek saiki lan wis cukup plasticity kanggo ewah-ewahan bentuk mangsa.Program "Fast Fostering" sing luwih maju bakal nemokake potensial lengkap lan ngidini dheweke duwe kemampuan luwih akeh.

Training & Growing

Kita yakin karyawan kudu tuwuh bebarengan karo perusahaan, mula kita ngajak kabeh wong sinau lan tuwuh nalika kerja.Self-challenging lan self-transcending minangka roh sing paling dihormati ing Changsu.

 

Path Karir Clear

Kanggo entuk pangembangan win-win saka perusahaan lan karyawan, kita nindakake manajemen karir karyawan, nyengkuyung supaya bisa njelajah kemampuan lan jalur karir kanthi terus-terusan.Program Suksesi Posisi Inti lan Program Pertukaran Kerja kanggo karyawan utama uga nduweni peran ing Changsu.Mangkono karyawan milih dalan karir miturut kapentingan, lan luwih fokus ing beluk utawa Manajemen dhewe, minangka kapacak ing ngisor iki.

Mbangun Organisasi Learning-Oriented

Kita setya mbangun organisasi sing berorientasi sinau kanggo nuwuhake semangat kerja tim ing tenaga kerja kanthi menehi latihan lan kesempatan sinau sing terus-terusan supaya bisa ngrangsang potensial saben wong lan kekarepane supaya bisa kerja sama, nyumbang lan nggawe terobosan kanggo awake dhewe uga tim.

Program Latihan Multiple lan Komprehensif

Kita nyedhiyakake kesempatan sinau sing akeh kanggo karyawan, kalebu Orientasi, pelatihan ketrampilan profesional, pelatihan keterampilan manajemen, pelatihan kerja tim lengkap, program EMBA, EDA kanggo staf khusus lan administrator lanjutan, lan seminar teknis lan investigasi.

Penasehat lan "Program Carrying"

Ing dina pisanan karyawan anyar teka ing perusahaan, departemen HR menehi penasehat kanggo mbantu dheweke pas karo lingkungan anyar sanalika bisa lan nambah katrampilan profesional lan nuntun dheweke kanggo perencanaan karir sing luwih apik.

Motivasi

Kita narik kawigaten lan nahan wong kanthi cara mbayar kompetitif lan mekanisme penyesuaian kompensasi aktif sing nyambungake gaji karo kinerja lan kontribusine, nyuda penghasilan individu lan nyegah equalitarianisme.Kangge, kita ngilangi faktor pribadi lan nemtokake ganti rugi kanthi ngevaluasi kinerja kanthi standar kuantitatif sing objektif.

Kejabi kabeh keuntungan dening hukum nasional, kita Care liyane babagan raos pribadi lan kabutuhan saben karyawan kanggo nggawe wong aran ing ngarep.Keuntungan ekstra kita yaiku: balai makan staf, bis pengiring, pesta ulang tahun, hadiah ulang tahun, bonus perkawinan, bonus bantalan, dhuwit panglipur kanggo pemakaman, bonus paten, dana kegiatan bagean, kegiatan judi kue bulan, nedha bengi akhir taun lsp. Macem-macem fasilitas lan kegiatan sing populer, kayata perpustakaan, ruang maca lan kopi, gym, zona santai, dina budaya lan kesehatan, rapat olahraga, lsp.

download

Kantin Staff

1 (2)

Pustaka

1 (1)

Pusat Fitness

3

Pusat Fitness

1 (2)

Enggal enggal

2

Lobi

Gabung karo Kita

Kita yakin karyawan kudu tuwuh bebarengan karo perusahaan, mula kita ngajak kabeh wong sinau lan tuwuh nalika kerja.Self-challenging lan self-transcending minangka roh sing paling dihormati ing Changsu.

 

Rekrutmen Kampus
Rekrutmen Sosial
Rekrutmen Kampus

Info Lowongan

 

Mangga priksa jadwal lan warta Rekrutmen Kampus lan priksa manawa email lan telpon kasedhiya.

Job Fair

① Kita ngarep-arep komunikasi adhep-adhepan karo sampeyan lan kanthi tulus nampani kabeh wong sing kasengsem.A introduksi rinci bakal melu.

② Sing ora kejawab pameran kerja, bukak situs web kita www.chang-su.com.cn kanggo informasi luwih lengkap lan lamaran kerja.

③ Kita bakal ngusulake posisi sing paling cocog kanggo sampeyan miturut kapentingan lan latar mburi sampeyan.Versi final lan salinan.

Wawancara

 

Kita bakal nganakake rapat wawancara sawise pameran kerja.Mangga njupuk bahan sing gegandhengan karo sampeyan ing rapat kasebut: transkrip resmi (disegel dening sekolah), sertifikat tingkat Inggris (utawa transkrip), sertifikat tingkat komputer, lan bahan liyane sing mbuktekake kinerja sampeyan ing sekolah (versi asli lan salinan. saka iku).

kasepakatan

 

Kita bakal ngandhani sampeyan kanggo mlebu perjanjian kerja yen sampeyan ditampa.Yen sampeyan arep nampa tawaran, mangga wenehake asli lan salinan transkrip resmi.


Rekrutmen Sosial

Jabatan: Asisten Teknik Elektro

Jabatan: Petugas perdagangan luar negeri

Jabatan: Spesialis Riset Pasar

Jabatan: Asisten Mekanik

Jabatan: Sales representative (ekspatriat)

Kita sukses bebarengan!!!

Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi departemen HR:

Telpon: 0592-6800888

Email:hr@chang-su.com.cn