• img

Kabar Perusahaan

  • A New Technological Breakthrough – Antibacterial BOPA Film

    Terobosan Teknologi Anyar - Film BOPA Antibakteri

    Keamanan pangan ora bisa dikompromi, lan kesehatan manungsa kudu dijaga saben wektu.Xiamen Changsu Industrial Co., Ltd., anak perusahaan Sinolong Group, bubar nggawe terobosan teknologi tonggak sejarah kanthi sukses ngembangake film BOPA antibakteri ing tahap eksperimen ing ...
    Waca liyane
  • Fashion Giants Launch Sustainable Packaging with Sustainable Material

    Raksasa Fashion Bukak Kemasan Sustainable kanthi Bahan Sustainable

    Bubar, MAYBELLINE NEW YORK, merek kosmetik terkemuka ing donya, ngluncurake inisiatif kelestarian, Conscious Together, lan merek kosmetik kayata P&G lan Unilever wis nanggapi kanthi nyetel garis wektu netralitas karbon dhewe.Inisiatif iki tujuane nggawe tanggung jawab sing luwih ...
    Waca liyane
  • Empowering New Green and Low-carbon Possibilities with BiOPA®

    Nguatake Kemungkinan Ijo lan Kurang Karbon Anyar karo BiOPA®

    Xiamen Changsu Industrial Co., Ltd., anak perusahaan Sinolong Group, nguatake kemungkinan ijo lan karbon rendah anyar karo BiOPA®, film BOPA berbasis bio pertama ing China!l Pengurangan Karbon saka Bahan Mentah BiOPA ora mung nyadari pengurangan karbon ing sumber, nanging uga duwe bahan ...
    Waca liyane
  • Focus Packaging Details from The National Big Brands!

    Rincian Kemasan Fokus saka Merek Besar Nasional!

    Wong-wong iku orientasine panganan.wong pancene ekstra enten ing prakara "pangan", lan merek, uga tambah ngerti carane kanggo dijupuk ati konsumen karo éca.Nalika "foto palsu sing enak" ing paket kanggo referensi mung ditampilake ing ngarepe konsumsi...
    Waca liyane
  • Again! Changsu Won A New National Honor

    maneh!Changsu Won A New National Honor

    Bubar, Komisi Pembangunan lan Reformasi Nasional ngrilis Asil Evaluasi 2021 babagan Pusat Teknologi Perusahaan Nasional.Pusat teknologi saka Xiamen Changsu Industrial Co., Ltd. dipilih ing dhaptar, mbuktekake manawa kekuwatan inovasi teknologi diakoni ...
    Waca liyane
  • Concentrate on the Low-Carbon Application of Electronic Products

    Konsentrasi ing Aplikasi Kurang Karbon Produk Elektronik

    Umumé, umume ponsel ing pasar dikemas karo film pelindung kanggo nglindhungi telpon anyar saka goresan, bruises, goresan layar lan kahanan liyane.Nalika film protèktif dibusak, konsumen bisa miwiti nemu telpon anyar, nanging film protèktif wis rampung ...
    Waca liyane
  • BOPLA Film Boosts Fresh Packaging Upgradation

    Film BOPLA Nambah Kemasan Anyar

    Pasar panganan seger berkembang kanthi cepet amarga kena pengaruh pandemi, lan panganan seger utamane wis ndeleng kesempatan wutah sing durung tau ana ing E-commerce.Ing wektu sing padha, ana kuwatir babagan safety lan higiene panganan seger.Konsumen luwih prihatin babagan virus ...
    Waca liyane
  • Changsu Won the Title of Individual Champions in Manufacturing

    Changsu Menang Gelar Juara Individu ing Manufaktur

    Bubar iki, Kementrian Perindustrian lan Teknologi Informasi resmi ngetokaké daftar juara Individu ing Manufaktur batch enem.Kanthi kauntungan saka film BOPA fungsional (film poliamida berorientasi Biaxially) ing TOP ing produksi lan penjualan global sajrone pirang-pirang taun berturut-turut, ...
    Waca liyane
  • New Application of BiONLY in Airline Tableware Packaging

    Aplikasi Anyar BiONLY ing Kemasan Peralatan Makan Maskapai

    Film biodegradable novel, BiONLY ™ saka Xiamen Changsu, wis kasil ditrapake ing kabeh kemasan peralatan makan biodegradable saka China Eastern, Air China lan maskapai liyane kanggo mbantu perusahaan penerbangan China nindakake tujuan larangan plastik lan Tujuan Karbon China.Sukses ap...
    Waca liyane
  • BiONLY – the Guardian of Green Packaging

    BiONLY - Guardian of Green Packaging

    Ana kesadaran umum yen tape adesif sing digawe dening polypropylene (PP) ing sampah ekspres nduweni nilai daur ulang sing sithik lan ora bisa rusak.Sing nggawe 'polusi putih' saya tambah serius.Ing rong taun kepungkur, didorong dening panjaluk lan kabijakan pasar, tape ekspres wis ...
    Waca liyane
  • EHA – New Definition of Fresh Food for Pets

    EHA - Definisi Anyar Panganan Seger kanggo Kewan

    Sikap sing diowahi kanggo njaga pets saka tuku panganan pet kanggo masak dhewe wis ngasilake trek anyar ing industri panganan pet.Dibandhingake karo panganan garing, panganan seger duwe prosedur pangolahan sing luwih sithik lan luwih ijo lan asli, sing cocog karo konsep konsumsi saiki para penjaga pet ...
    Waca liyane
  • The 1st NMIF was Successfully Held

    NMIF 1 Kasil Dianakaké

    1st New Material Innovation Fair (NMIF) dianakaké ing Xiamen ing November 15. Pameran iki dipandu dening kantor pamaréntah utama lan institusi kuoso ing Xiamen, tuan rumah dening Xiamen New Materials Industry Association lan Degradable Komite Profedssional China Environmental Protection Fed ...
    Waca liyane
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2