• img

Rute Riset

Tahap Komersialisasi

0abbceb2782c8c6cf9fd58d5c15a328

Gagasan

Solusi

Desain &
Pangembangan

Produksi & Peluncuran Produk

rd2

Pelanggan

1 (3)

Kapentingan Riset

Inovasi lan ilmu pengetahuan minangka basis sukses Changsu.

Kita duwe macem-macem program riset sing isih ditindakake:

kesehatan lan safety, industri lan energi, kurang karbon lan BOPA fungsi liyane.

2

Kesehatan lan Safety

1

Industri lan Energi

direction3

Low-karbon

Kekuwatan Riset

Laboratorium polimer kita diadegake miturut standar Pusat Penelitian Teknik lan Teknologi Nasional lan dikelola dening tim riset profesional sing fokus ing pangembangan proses manufaktur, teknologi lan film khusus.Konsultan teknologi kita minangka peneliti utama Institut Akademik Teknologi Industri Luar Negeri.Kita entuk kerjasama strategis karo institusi polimer utama lan perusahaan ing China kalebu Akademi Ilmu Pengetahuan Cina, Akademi Teknik Kimia Sinopec Beijing, Universitas Xiamen, Universitas Teknologi Xiamen, Universitas Teknologi Hunan, Universitas Teknologi Kimia Beijing, lsp. nguatake kita ing riset lan inovasi.Kita wis menangake pirang-pirang paten lan penghargaan sing ana gandhengane karo ilmu pengetahuan lan teknologi, njaga posisi utama ing lapangan.

 

1
2
download