• img

Family produk

Film BOPA Fungsional

Film BOPLA adhedhasar bio

Fitur produk

Aplikasi

Produk saiki: BOPA sing diregang sacara berurutan, BOPA (MESIM), motor linier sing diregangkan bebarengan BOPA (LISIM), film nilon penghalang dhuwur, film nilon matte, film nilon kanggo metalisasi, film nilon ultra tipis, film nilon sing diperkuat, kurang - Film nilon COF, lsp.
  • Kemasan Pangan
  • Obat-Elec Packaging
  • Kemasan Konsumsi
  • liyane

Kualitas

Kita tetep ngluwihi pangecualian pelanggan sing terus berkembang kanthi produk lan layanan sing berkualitas kanthi mlaku sing aman lan hemat energi.

Changsu nglengkapi fasilitas tes canggih, tim inspeksi kualitas apik lan sistem manajemen laboratorium lengkap.Ing wektu sing padha, kita nggawe sistem jaminan kualitas ilmiah lan lengkap lan promosi TQM kanthi aktif, ngarahake nyedhiyakake produk sing paling apik kanggo para pelanggan.

Kita lulus sertifikasi kualitas, lingkungan lan keamanan pangan

Kita tundhuk karo peraturan Eropa, Amerika lan Internasional babagan panganan, obat-obatan lan bahan kimia.

Sertifikat

ISO 22000:2018(20201228~20231227)
ISO9001(20210314~20240313)
ISO14001(20210407~20240406)
DIN CERTCO
FDA

Proses marketing

Info & Data