• img

Kawruh Industri

  • Where should the massive disposable mask packaging bags go?

    Kantong kemasan topeng sing bisa digunakake ing endi?

    Topeng wis dadi kabutuhan saben dina, konsensus sing umume ditindakake kanthi sadar wiwit wabah COVID-19.Majalah Amerika ngira yen ing taun 2020, kira-kira 129 milyar topeng bakal digunakake lan dibuwang saben wulan ing saindenging jagad, lan umume bisa digunakake!Semono uga...
    Waca liyane
  • New Packaging Solution for TCM Liquid

    Solusi Kemasan Anyar kanggo Cairan TCM

    Bubar, WHO nerbitake laporan sing jelas negesake safety lan efektifitas obat tradisional Cina (TCM) ing nylametake lan perawatan COVID-19.Statistik, China wis ngenalaken perawatan TCM kanggo luwih saka 150 negara lan wilayah, lan kasedhiya produk TCM kanggo luwih saka 10 cou ...
    Waca liyane
  • The revolution of chips’ packaging, BiONLY raises the “low carbon defense war”

    Revolusi kemasan chip, BiONLY ngunggahake "perang pertahanan karbon rendah"

    Konsumen kudu kerep sambat babagan kemasan Kripik;iku tansah kebak udhara karo sawetara Kripik.Nyatane, iki minangka asil saka pertimbangan sing ati-ati dening produsen chip.Nggunakake teknologi ngisi nitrogen, udakara 70% nitrogen diisi menyang paket, ditambah karo aluminium plating pr ...
    Waca liyane
  • New Solution for Straw Packaging under the Background of Plastics Ban

    Solusi Anyar kanggo Kemasan Jerami ing Latar Belakang Larangan Plastik

    Kanthi implementasine larangan plastik taun kepungkur, pengalaman jerami sing bisa rusak lan debat babagan macem-macem bahan sing bisa rusak dadi topik sing paling diomongake.Antarane, sedotan kertas dadi pilihan pisanan kanggo toko teh gelembung lan warung kopi, nanging kanthi topik kayata sedotan kertas...
    Waca liyane
  • An Industry Benchmark on The International Stage

    Benchmark Industri ing Tahap Internasional

    Saiki, China ora mung mlebu pasar konsumen film BOPA paling gedhe ing donya, nanging uga dadi produser lan eksportir paling gedhe ing donya.Film BOPA China dadi saya kuwat ing donya.Posisi tambah iki ora mung dibayangke ing wutah ekspor, b...
    Waca liyane
  • New Breakthrough in Localization of Li-Battery Film

    Terobosan Anyar ing Lokalisasi Film Li-Baterei

    Carane kekandelan 100μm?Mung babagan kekandelan saka lembar kertas A4.Lan iku uga kekandelan film laminated aluminium, kang materi tombol kanggo paket baterei lithium, lan mung lapisan lancip saka film akun kanggo saklawasé 20% saka biaya paket baterei lithium.Apa sampeyan ora ...
    Waca liyane
  • Packaging Innovation from Bowl Bag

    Inovasi Packaging saka Bowl Bag

    Sawise mie instan lan panganan cepet masak sing entheng, panganan instan gelombang mikro beku bisa uga dadi produk populer sabanjure.Bubar, merek panganan cepet anyar "DING DING BAG" populer sadurunge didol umum.Ayo padha mriksa "tas mangkuk" gaib bebarengan.Akeh kantor...
    Waca liyane
  • Production Technologies of BOPA

    Teknologi Produksi BOPA

    Teknologi manufaktur film nilon kalebu CPA, IPA lan BOPA.Cara sing paling akeh digunakake lan efisien yaiku BOPA (biaxially oriented polyamide), sing proses produksi duwe rong jinis: Sequential stretching production technology lan simultaneously stretching method.Sekuen...
    Waca liyane
  • Precautions for BOPA Film in Printing

    Pancegahan kanggo BOPA Film ing Printing

    Faktor sing mengaruhi kualitas cetak film kalebu bahan film, tinta, peralatan, teknologi proses, lan liya-liyane. .Kelembapan & Suhu Con...
    Waca liyane
  • Wide Applications of BOPA Film

    Aplikasi Wide saka BOPA Film

    Film BOPA bisa digunakake kanthi akeh kanggo kemasan fleksibel panganan, panggunaan saben dina, bahan kimia, produk elektronik, lan sapiturute kanthi multi-kinerja.Miturut aplikasi, kita bisa dibagi dadi bagean ing ngisor iki.BAGIAN 1. Paket Pangan 1. Paket Umum Struktur laminasi khas...
    Waca liyane
  • Market Demand for High Barrier Microwavable & Retort Resistance Packaging Film

    Panjaluk Pasar kanggo High Barrier Microwavable & Retort Resistance Packaging Film

    Kemasan resistensi retort, uga diarani kaleng alus, yaiku jinis kemasan novel sing wis berkembang kanthi cepet sajrone rong taun.Iku aplikasi sing trep banget kanggo sajian sing adhem lan panganan sing dimasak panas.Pengawetan sing dawa ing suhu kamar tanpa rusak yaiku fitur sing luar biasa ...
    Waca liyane
  • Applications of Metallocene Polyethylene

    Aplikasi saka Metallocene Polyethylene

    Ing taun-taun pungkasan, metallocene polyethylene wis entuk aplikasi sing cukup wiyar, lan akeh sifat unggul bisa diwujudake kanthi laminating karo film BOPA.Ketangguhan & kekuatan sing apik, daya tahan suhu sing dhuwur banget lan sithik minangka fitur sing luar biasa saka metallocene polyethylene.Nalika aku...
    Waca liyane
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2