produk

babagan
Changsu

Xiamen Changsu Industrial Co., Ltd., diadegaké ing taun 2009, minangka produsen film lan pemasok film BOPA terkemuka internasional sing nggabungake R&D, manufaktur lan promosi pemasaran sing cerdas.Film fungsional, kayata film BOPA kasedhiya ing macem-macem bidang industri konsumen gedhe, kayata panganan, panggunaan saben dina, produk elektronik farmasi lan kendaraan energi anyar, lan liya-liyane. konsumsi ing syarat-syarat penak, panyimpenan lan nggunakake, nanging uga njamin kesehatan umum lan safety saka sandhangan, pangan, omah lan transportasi ing kabeh-babak.

warta lan informasi