• img

EHAp - Film BOPA kanthi Kinerja Barrier Tinggi

 

EHAp dirancang khusus lan diprodhuksi ing proses peregangan simultan LISIM sing paling canggih.Produk sing ngunci seger duwe sifat penghalang sing dhuwur banget, aplikasi komposit karo bahan kemasan panganan bisa nyuda panggunaan aditif, ndawakake umur rak panganan, ngunci kesegaran lan ngreksa wewangian, lan minangka bahan kunci kanggo ningkatake panganan sing sehat lan nyuda. sampah panganan.

 


Detail Produk

Dibandhingake karo EVOH co-extrusion film, EHA bisa entuk efek alangi padha kanggo EVOH nanging kurang materi amarga negara-saka-saka-gambar proses mulet LISIM simultaneous, lan kekandelan saka EHA mung 15μm kang luwih biaya-efektif. .

Kajaba iku, printability pinunjul EHA bisa ditrapake kanggo macem-macem registrasi akurat.Dibandhingake karo PVDC utawa bahan penghalang dhuwur lapisan liyane, EHA bisa entuk printability titik-titik cilik sing apik banget.

Fitur keuntungan
✦Barrier gas/aroma dhuwur ✦ Tambah umur beting, luwih seger
✦Kekuwatan mekanik sing dhuwur lan tahan tusukan/dampak ✦Saged ngemas produk sing luwih abot/gedhe, produk balung sing kaku utawa landhep
✦ Stabilitas dimensi sing apik
✦ Ora ana alangan mundhut nalika film deformasi
✦ Tipis nanging multi-fungsi
✦Cetak terbalik sing akurat
✦Barrier stabil
✦Efektif biaya

Parameter produk

Jinis Ketebalan / μm Jembaré / mm Perawatan OTR/cc·m-2· dina-1 

(23 ℃, 50% RH)

Retortability Printability
EHAp 15 300-2100 korona siji/loro-lorone <2 85 ℃ pasteurisasi ≤ 12 werna

Cathetan: Retortability lan printability gumantung saka laminasi lan kondisi pangolahan cetak pelanggan.

Perbandingan Kinerja Materi Eksternal Umum

Kinerja BOPP KNY EHA
OTR(cc/㎡.day.atm) 1900 8-10 < 2
Warna lumahing Transparansi Kanthi cahya kuning Transparansi
Tahan Tusukan
Kekuwatan Laminasi
Printability
Ramah lingkungan ×
Nyentuh Lembut

Ala × ora apa-apa △ cukup apik ○ apik banget ◎

Aplikasi

EHAp minangka film fungsional sing transparan lan dhuwur.Iku tahan kanggo 85 ℃ nggodhok utawa 105 ℃ ngisi panas, OTR luwih murah tinimbang 2 CC / m2.d.atm.Dibandhingake karo film BOPA konvensional, kinerja resistance oksigen saka EHAp sepuluh kaping luwih apik, kang ndadekake banget cocok kanggo packaging sing syarat ketat ing alangi gas, kayata pangan pet, condiments senyawa, pastries karo urip beting cendhak, keju, kernels, ombenan susu fermentatif lan balon dhuwur-mburi.

Applications (1)
Applications (2)
Applications (3)

FAQ

Bagging utawa sawise nggodhok warping

✔ Suhu sealing panas banget utawa suwe

✔ Struktur kontrol tension lapisan njero lan njaba ora bener

✔ Ketegangan ora konsisten antarane ngarep lan mburi tas


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita