• img

PHA - BOPA Film kanggo Paket Baterai Lithium

PHA minangka film BOPA khusus kanthi teknologi LISIM kanggo aplikasi casing baterei blister.Sifat-sifat mekanik sing unik ngidini kanggo njaga formability lan kekokohan sing unggul sajrone impact kadhemen.

sPHA minangka film BOPA ireng sing fungsional, keseragaman warna sing apik banget, impact, tusukan lan resistensi nyandhang lan fitur sing luar biasa liyane dikembangake khusus kanggo ditrapake ing kemasan baterei lithium fleksibel ireng, lan bisa nyuda proses lapisan ireng tambahan ing hilir lan nambah tingkat ngasilake produk rampung. .


Detail Produk

Fitur keuntungan
✦ Sifat mekanik sing disesuaikan kanggo casing baterei kantong
✦ Cocog kanggo aplikasi mbentuk kadhemen;
Protèktif apik kanggo baterei lithium
✦ Tahan tusukan / impact dhuwur  

Parameter produk

Ketebalan / μm Jembaré / mm Perawatan
15-30 300-2100 korona siji/loro-lorone

Perbandingan Kinerja Materi Eksternal Umum

Kinerja BOPP BOPET BOPA
Tahan Tusukan
Flex-crack Resistance ×
Ketahanan Dampak
Penghalang Gas ×
Kelembapan Barrier ×
Tahan Suhu Dhuwur
Resistance Suhu kurang ×

ala× normal△ cukup apik○ apik banget◎

Aplikasi

PHA minangka bagean kritis saka film plastik aluminium kinerja dhuwur, kanthi resistensi banget kanggo dampak lan nyandhang, lan minangka bahan inti kemasan fleksibel baterei lithium.lan utamané ditrapake kanggo baterei lithium, baterei soft pack elektronik karo standar 3C (kalebu ponsel, headset Bluetooth, e-rokok, piranti wearable pinter, etc.), daya tarik baterei soft pack, panyimpenan daya baterei paket alus lan ing.

Laminated karo bahan liyane, PHA nuduhake ductility luwih, kang tegese bisa luwih nglindhungi isi njero nalika kena pengaruh saka pasukan external supaya supaya pamisah utawa Kelembapan.Karakteristik kasebut ndadekake bisa nambah ambane blister lan kapasitas baterei kanggo urip baterei luwih suwe.

Minangka salah siji lapisan inti saka film aluminium-plastik kanggo kemasan fleksibel baterei lithium, PHA irit nambah keamanan baterei.Ing proses panggunaan, nalika runaway termal ana, PHA bisa nyedhiyakake buffer kanggo baterei, sing njamin ora ana bledosan sanajan ing kondisi sing paling ekstrim.Ing ringkesan, aplikasi PHA ing lapangan mobil energi anyar ora mung ndawakake umur baterei, nanging njamin keamanan pribadi.

4ed713cf493adeeaa4475f310a939d7
1 (2)

FAQ

Teknologi Utama Diadopsi dening BOPA
✔ Teknologi urutan: rong langkah dibutuhake.Mulet ing arah mekanik pisanan lan banjur mulet ing arah traverse (TD).Film sing diprodhuksi dening langkah kasebut nduweni sifat mekanik sing apik banget.
✔ Teknologi peregangan simultan mekanik: peregangan ing arah mekanik (MD) lan arah lintasan (TD) bebarengan, lan ngenalake teknologi adus banyu supaya bisa nyuda "efek lengkungan" lan nduweni sifat fisik isotropik sing apik.
✔ Teknologi regangan simultan LISIM sing paling canggih: rasio regangan lan trek bisa diatur kanthi otomatis lan cerdas, sing ningkatake kekuatan mekanik, keseimbangan lan sifat fisik liyane saka film sing diprodhuksi.Iki minangka generasi teknologi peregangan sinkron sing unggul lan sampurna ing tataran iki, nyadari integrasi sampurna saka produksi industri skala gedhe lan kustomisasi pribadi.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    gegandhenganProduk