• img

TSA - BOPA Film kanthi Kinerja Lurus Lurus

TSA minangka BOPA 15μm sing nampilake linier lan gampang nyuwek ing arah MD.Iku utamané cocok kanggo packaging reclosable lan aplikasi liyane sing mbutuhake bukaan gampang, linear lan rapi.Kanthi fitur tearing linear sing dibangun, TSA ngilangi kabutuhan nggunakake proses tambahan utawa materi khusus kanggo nggawe kantong bukaan linier.


Detail Produk

Dibandhingake karo PET liyane sing gampang nyuwek, TSA ora ngrusak sifat mekanik PA sing apik banget, lan uga ora kudu dilaminasi karo PE sing gampang nyuwek kaya PET sing gampang nyuwek.Paling struktur mung perlu siji lapisan saka TSA - linear gampang-nyuwek PA kanggo drive bahan liyane kanggo mujudaken kinerja linear gampang-nyuwek kabeh film laminated (tas).

Fitur

keuntungan

✦ Fitur luh linear sing dibangun;
✦ Kompatibel karo partner laminate beda
✦ Ngilangi kabutuhan nggunakake proses tambahan lan bahan khusus;
✦ Cocog kanggo macem-macem konfigurasi lan aplikasi kemasan
✦ Kekuwatan mekanik sing apik banget lan tahan tusukan / impact ✦ Njaga kekuatan lan kateguhan BOPA, nyuda resiko rusak
✦ stabilitas dimensi banget ✦ Cocog kanggo macem-macem printing lan ngowahi pangolahan distorsi kantong minimal sawise retort

Parameter produk

Ketebalan / μm Jembaré / mm Perawatan Retortability Printability
15 300-2100 korona siji/loro-lorone ≤ 135 ℃ ≤12 werna

Cathetan: Retortability lan printability gumantung saka laminasi lan kondisi pangolahan cetak pelanggan.

Aplikasi

TSA minangka jinis film nilon kanthi properti tearing linear ing MD, sing dikembangake dening Changsu.TSA bisa njaga kekuatan mekanik nilon lan sifat tearing linear sanajan sawise laminasi.Ora perlu tuku peralatan liyane kanggo pengeboran laser, sing nyuda biaya investasi lan nambah efisiensi produksi.Kajaba iku, TSA isih nduweni sifat tearing linear sing apik sanajan sawise nggodhok, retorting utawa beku.Adhedhasar fitur iki, cocok banget kanggo kemasan nganggo banyu, saus utawa bubuk, kayata minyak wangi, jeli, topeng, lsp.

Applications (1)
Applications (2)
Applications (3)

FAQ

Kekuwatan Peeling Ora Cukup
✔ Nalika ana area gedhe kanggo printing piring lengkap, tinta lan agen curing ditambahake kanthi tepat ing tinta;
✔ Jumlah agen curing kudu ditambah (5%-8%) ing mangsa panas.
✔ Isi kelembapan solvent dikontrol ing 2‰;
✔ Lem kanthi nggunakake, mbayar manungsa waé menyang suhu situs lan kontrol asor;
✔ Produk senyawa kudu dilebokake ing ruangan curing ing wektu, lan distribusi suhu ruangan perawatan kudu dipantau kanthi rutin.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita