• img

Teknologi

Extrusion

Ekstrusi

Casting

Casting

MD Orientation

Orientasi MD

TD Orientation

Orientasi TD

Rewinding

Nggulung maneh

Sistem Produksi

Sistem Produksi

Tim Produksi

 

Kita duwe tim manufaktur sing luar biasa lan stabil, sing terus nggawe terobosan ing teknik, peralatan, manajemen lan hemat energi.Dheweke nggawe produk berkualitas tinggi sing konsisten kanggo para pelanggan, sing njamin rega lan kaluwihan kualitas Changshu.

 

1
2
3

Peralatan Manufaktur

Kita duwe jalur produksi paling canggih kanthi peralatan paling canggih sing diimpor saka Jerman, Jepang, Austria lan negara liya.

Kanthi mesin sing stabil lan otomatis, produk kita bisa nyukupi kabutuhan pelanggan lan pasar sing ganti.Kita misuwur ing saindenging jagad amarga produk kualitas dhuwur lan duwe daya saing sing kuat ing saindenging jagad.

2
1
download