• img

Bio-based BOPLA (Biaxially Oriented Polylactic Acid) Film

Bahan basis bio BIONLY yaiku film asam polylactic (BOPLA) berorientasi biaxially berkualitas tinggi sing dikembangake dening Xiamen Changsu.Produk iki kanthi efektif bisa nyukupi panjaluk para pelanggan hilir kanggo bahan biodegradable berkualitas tinggi, lan uga menehi solusi sing kuat kanggo China kanggo nggayuh puncak karbon dioksida ing 2030 lan tujuan netralitas karbon ing 2060.


  • :
  • Detail Produk

    PLA (asam polylactic) minangka polimer kanthi asam laktat sing diprodhuksi dening fermentasi biologis minangka bahan baku utama.Bahan mentahe cukup lan bisa diregenerasi, produk kasebut biodegradable.Sawise digunakake, bisa disusun dadi karbon dioksida lan banyu ing suhu sing luwih dhuwur tinimbang 55 ℃ utawa ing tumindak pengayaan oksigen lan mikroorganisme, nyadari sirkulasi materi ing alam kanthi pengaruh sing sithik ing lingkungan, mula iku ijo sing cocog. bahan polimer.

    Dibandhingake karo cara pangolahan liyane, proses tensile biaxial menehi materi PLA kekuatan sing luwih dhuwur lan kekandelan film tipis, kang ndadekake proses disintegration materi lan erosi mikroba luwih gampang, supaya bisa nemen shorten wektu biodegradation saka materi.Dibandhingake karo polimer adhedhasar fosil tradisional, PLA nduweni biosafety, biodegradability lan bisa nyuda katergantungan energi.Wiwit PLA asalé saka bio basa, iku wis efek pinunjul ing abang karbon, lan emisi karbon suda dening luwih saka 68% dibandhingake karo plastik basis fosil tradisional.

     

    1

    Perbandingan PLA lan jejak karbon plastik liyane

    1

    Tanggal saka Plastik Eropa: Perbandingan emisi karbon dioksida ing proses produksi polimer

    Fitur produk

    · BOPLA nduweni kinerja biokompatibilitas lan degradasi sing apik, sing ramah lingkungan.

    · Kinerja Processing banget lan stabilitas lempitan apik lan penylametan twisting.

    · Transparansi dhuwur, kabut sing sithik, gloss permukaan sing apik lan kinerja percetakan sing apik.

    · Kinerja penyegelan panas sing apik tanpa perawatan tambahan.

    Aplikasi

    Proses peregangan biaxial bisa ningkatake sifat mekanik film PLA, lan luwih nggedhekake lapangan aplikasi.Bisa digunakake ing tape, packaging pangan, packaging seger, kertas laminating, release materi lan kothak liyane, kang pinunjul gedhe kanggo abang packaging, pangayoman lingkungan lan abang karbon.

    79ede4d3256b1e2b61881b2f7d81e43
    2
    离型材料应用
    4

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    gegandhenganProduk