• img

Xiamen Changsu Industrial Co., Ltd., anak perusahaan Sinolong Group, nguatake kemungkinan ijo lan karbon rendah anyar karo BiOPA®, film BOPA berbasis bio pertama ing China!

lPengurangan Karbon saka Bahan Baku

BiOPA ora mung nyadari pengurangan karbon ing sumber, nanging uga nduweni sifat materi sing cedhak karo BOPA, kayata kekuatan dhuwur, resistensi tusukan dhuwur, ketangguhan sing apik lan penghalang gas sing apik, lan liya-liyane. Apa maneh, BiOPA wis disertifikasi deningTUVlan nduweni jejak karbon sing luwih murah tinimbang plastik basis fosil tradisional, sing dadi kontribusi penting kanggo ngurangi karbon ing kemasan.

1

lNingkatake Pembangunan Hijau

Karo loroemisi karbon kuranglankualitas apik, BiOPA nduweni macem-macem aplikasi ing bidang produk saben dina, kemasan industri, kemasan elektronik lan liya-liyane.Bisa nyedhiyakake solusi kemasan sing praktis lan lestari kanggo pelanggan hilir lan menehi solusi anyar kanggo perusahaan kanggo ngrampungake tanggung jawab pengurangan karbon.

2

 

lPraktek Konsep Pembangunan Lestari liwat Inovasi Ilmiah & Teknologi

Minangka supplier film BOPA paling gedhe ing donya, Xiamen Changsu nduweni akeh penghargaan lan prestasi nasional, nguwasani proses produksi film BOPA sing paling lengkap lan maju, entuk terobosan lan kabisat ing akeh teknologi inti, lan njupuk timbal ing jumlah hak properti intelektual independen. lan paten.Ing wektu sing padha, Xiamen Changsu uga minangka pabrik ijo nasional lan perusahaan manajemen rantai pasokan ijo nasional.Wis setya kanggo eksplorasi inovatif lan riset teknologi inti ing lapangan ijo lan kurang karbon & ijo lan ora ana bahan karbon.

45

 

 


Wektu kirim: Mar-24-2022