• img

https://www.changsufilm.com/straight-tear-bopa-film-product/Sawise mie instan lan panganan cepet masak sing entheng, panganan instan gelombang mikro beku bisa uga dadi produk populer sabanjure.Bubar, merek panganan cepet anyar "DING DING BAG" populer sadurunge didol umum.Ayo padha mriksa "tas mangkuk" gaib bebarengan.

Akeh buruh kantor nggunakake oven gelombang mikro kanggo nggawe panas panganan dhewe nalika istirahat nedha awan, nanging sampeyan uga bakal nemokake yen oven microwave ditempelake kanthi tip sing anget "Aja Lebokake Panganan ing Kemasan Plastik kanggo Pemanasan“.Mulane, pangembangan panganan cepet gelombang mikro, bahan kemasan penting banget.

Teknologi Ndorong Peningkatan Industri Pangan, lan Kemasan minangka Motivator Utama.

DING DING BAG ora perlu thawed lan unpacked, lan mung perlu digawe panas ing gelombang mikro kanggo 6 menit.Sampeyan uga bisa ngadeg ing desktop, nyuwek paket lan ngganti menyang tableware.Ora perlu ngumbah piring lan mung mbuwang menyang tong sampah sawise mangan.Dadi, kepiye carane supaya ora dadi mangkok sing rusak nalika nyuwek paket kasebut?Perlu teknologi kemasan kanggo njaga rasa pengalaman mbukak.

https://www.changsufilm.com/straight-tear-bopa-film-product/

TSA, film BOPA luh linear lurus, sing diluncurake dening Xiamen Changsu minangka solusi sing apik kanggo masalah iki, ngidini "tas mangkuk" entuk potongan lurus sing lurus.TSA ora mbutuhake nggunakake gedhe efforts utawa alat kayata gunting kanggo nggampangake mbukak, iku bisa gampang ambruk karo tangan Bare ing baris terus lan ngalangi isi saka spilling metu.

Apa panganan cepet gelombang mikro beku sing anyar bisa dadi produk bledosan sabanjure gumantung saka kesenjangan antarane ide inovatif lan pengalaman nyata.Ngandelake film kanthi kinerja dhuwur kanggo nambah rasa pengalaman mbukak, bisa uga dadi dhukungan sing kuat kanggo inovasi "Bowl Bag"!

 


Wektu kirim: Mar-16-2022